Växthus pallkrage biltema

Växthus, 126 x 86 cm – Biltema.se

Vad vill du odla? Innan du bestämmer dig för vilken odlingsutrustning du ska köpa måste du veta vad du ska odla. En del växter trivs bättre i växthus, medan …

Anpassat för odlingslåda/pallkrage (120 x 80 cm). Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk, ventilationsöppningar med insektsnät på kortsidorna och öppningsbar långsida. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Litet växthus som enkelt placeras ovanpå din odlingslåda. Aluminiumram med UV-behandlade, 4 mm kanalplastrutor och öppningsbara takfönster.

Litet växthus, 120 x 80 cm – Biltema.se

Cylinderformat drivhus anpassat för stor odlingslåda/pallkrage. Lättmonterad ställning i metall med dragkedjeförsedda luckor för vädring, skötsel och skörd på långsidorna. Plastduken knäpps fast i de medföljande tryckknapparna som skruvas fast i pallkragen.

Växthus, 190 x 120 cm – Biltema.se

Smidigt växthus med full ståhöjd. Med ram av pulverlackerade metallrör, tak och väggar av tunn plastduk med blixtlåsöppning i gaveln och hyllor på långsidorna för placering av krukor. Går att förankra i marken med tältpinnar (ingår inte).

Växthus, 4,5 m² – Biltema.se

Litet växthus för trädgårdsentusiasten med lackerad sockel, aluminiumram och okrossbara fönster i klar polykarbonat som stänger ute skadligt UV-ljus. Växthuset har en dörr i gaveln med gångjärn och magnet för uppställning samt ett öppningsbart takfönster. Konstruktionen är anpassad för nordiskt klimat och tål både höga vindhastigheter och tung snölast.

Växthus, trä, 69 x 49 cm – Biltema.se

Stilrent växthus med ram av granträ och fönster av UV-skyddande kanalplast, 3 mm. Växthuset har öppningsbart lock i taket, två dörrar fram och tre trähyllor invändigt.

Odlingslåda – Biltema.se

Odlingslåda

Odlingslåda, 120 x 80 cm – Biltema.se

Odlingslåda, 120 x 80 cm

Köp billiga produkter för【Odling】hos Biltema

Köp billiga produkter för【Odling】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av odlingsutrustning för odling utomhus och inomhus ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Odlingsunderlägg – Biltema.se

Praktiskt underlägg i hård plast till pallkrage Du slipper använda markduk under odlingslådan och kan placera den var du vill utan att smutsa ner underlaget, till exempel på stenplattor eller altan.

Keywords: växthus pallkrage biltema, biltema växthus pallkrage