Rörtång biltema

Rörtång – Biltema.se

Rörtång av rakt, amerikanskt snitt. Självlåsande och manövreras enkelt med en hand. Härdade, räfflade käftar och justering med ställmutter.

Justerbar rörtång med härdade, räfflade käftar i rak profil.

Rörtänger – Biltema.se

Vid rörarbeten eller när extra kraft behövs är istället en rörtång lämplig. I vårt sortiment av tänger hittar du också avbitartång, sidavbitare, …

Rörtång, Stillson – Biltema.se

22 mars 2016 — I Byggnadsarbetarens test har rörmokarna fått testa tre olika rörtänger; Bahco, Ridgid och Super-ego, både i stora och små varianter. Resultatet …

Rörtång av rakt, amerikanskt snitt. Självlåsande och manövreras enkelt med en hand. Härdade, räfflade käftar och justering med ställmutter. 

Kedjerörtång – Biltema.se

Smidig kedjerörtång som kommer åt i trånga hörn och är enkel att vända riktning på. Delade backar med induktionshärdade tänder för säkert grepp i båda riktningar.

Rörtång S-käft – Biltema.se

Justerbar rörtång med härdade, räfflade käftar i böjd S-profil.

Rörtång | Smala, lågbyggda käftar | BAHCO 141-147 – Jula

Rörtång | Smala, lågbyggda käftar | BAHCO 141-147 | Jula

Universal rörtång som ger bra åtkomlighet även i trånga utrymmen. Käftarnas tänder är byggda för att ge bästa möjliga rörgrepp. Tillverkad av svartoxiderat och rostskyddat Chrome Vanadium-stål.

Skiftnyckel och rörtång | Byggahus.se

Hej Ska köpa verktyg i present till en kille som pluggar till VVSare. Han önskar sig en skiftnyckel och en rörtång. Vad ska jag köpa? Duger Biltemas…

Tänger | Köp hos Clas Ohlson

Rörtångstest: Klassiker mot uppstickare – Byggnadsarbetaren

Rörtångstest: Klassiker mot uppstickare

Rörmokarna på Bravida hade inga svårigheter att utse vinnare i rörtångstestet, när vi ställde en klassiker mot två uppstickare.

Keywords: rörtång biltema